design sugestii

TERASA, AER DE PRIMAVARA

Primavara a sosit, gradina prinde culoare iar soarele stralucitor anunta ca a venit timpul sa amenajati terasa si sa evadati dintre cei patru pereti ai camerei pentru a va bucura de aerul proaspat de afara!

Terasa sau veranda sunt spatii care va permit sa fiti aproape de natura fara a va indeparta prea mult de casa, iar crearea unei terase semi-deschise ce poate fi usor transformata intr-o sera pe perioada iernii, este varianta ideala. Personalitatea fiecarei case este puternic influentata de relatia sa cu exteriorul, in special in cazul caselor cu tersa, de aceea este esential sa alegeti materiale de calitate, componente si finisaje destinate utilizarii indelungate a cestui spatiu.

Amenajarea gradinii este intotdeauna o provocare chiar si pentru profesionisti, iar pentru astfel de proiecte exista o gama larga de sisteme de inchidere a terasei ce va vor permite sa va bucurati de soare inca din prima zi a primaverii dar si de ambianta tonica a unei gradini si atunci cand temperatura din termometre scade.

Mobilierul dar si decoratiunile vor fi alese in stilul amenajarii interioare, iar variantele de colectii de canapele, fotolii si mese pentru exterior analoage celor de interior sunt optiunea perfecta.

In amenajare acordati o atentie sporita podelei. Pentru un impact vizual puternic, dar si pentru a crea continuitate intre spatiul interior si cel exterior, puteti opta pentru placarea cu piatra sau ceramica din aceeasi colectie sau pentru varianta cu dusumea, lemnul fiind o alegere inspirata pentru toate stilurile decorative.

Create ca o prelungire a casei, un spatiu de relaxare special, terasele pot fi inchise apeland la solutii inovatoare de inchidere din sticla (ideal ar fi sa optati pentru sticla cu grosimea de 10 mm, securizata), ce au o fiabilitate si rezistenta corelate cu absolut toate nevoile constructive dar si de design.

Material realizat de Andreea Dicianu