INTERIOARE

GLODEN TOUCH

Eleganța și rafinamentul se contopesc în acest interior contemporan, cu o paletă cromatică subtilă și finisaje de lux. Corina Iovan redefinește funcționalitatea, transformând acest open space generos, într-un interior cu stil, în nuanțe calde și accente aurii. Detaliile personalizate, integrarea operelor de artă ale familiei ce reflectă personalitatea beneficiarilor săi, dau acestui spațiu un aer atemporal.

Amenajarea acestui apartament se prezintă ca o simfonie a eleganței și rafinamentului, în care elemente moderne și clasice se îmbină cu jocuri dinamice de tonuri și texturi subtile. Beneficiarii au dorit să revigoreze zona de zi, conferindu-i un aer proaspăt, tineresc și modern, menținând totuși esența stilului existent în living. În contrast, bucătăria și baia au fost complet transformate, eliminându-se elementele depășite și invechite.

S-a păstrat esența originală a spațiului, inclusiv parchetul din lemn masiv și pardoseala din travertin natural, adăugându-se  însă, prin design și detalii, acel aer de contemporaneitate și lux dorit de clienți. Beneficiara s-a implicat intens în fiecare etapă a procesului, manifestând încredere în propuneri pe tot parcursul procesului și asigurând o comunicare eficientă. Apartamentul se remarcă prin compartimentarea funcțională a zonei de zi și a zonei de noapte, cu un open space generos, terasă spațioasă și dormitoare separate.

Provocările sunt inevitabile în cazul proiectelor de design interior, iar în cazul acestei amenajări, colaborarea cu furnizorul de mobilier custom, a fost provocarea proiectului. Paleta cromatică transmite căldură, combinând bejuri și griuri calde, îmbogățite de inserții de lemn de nuc și accente aurii, care aduc profunzime și eleganță. Bucătăria surprinde cu dotările ulramoderne și cu accentele aurii, corpul de iluminat de la Terzani adaugând strălucire spațiului.

Livingul și bucătăria au fost transformate într-un spațiu unitar, jucând cu contrastul de gri antracit și culorile calde ale lemnului, ce creează o atmosferă echilibrată. Baia de serviciu impresionează prin eleganța alb-aurie, placările ceramice care imită marmură și jocul de oglinzi fumurii. Fiecare detaliu este ponderat, iar opere de artă inserate adăugă unicitate și calitate atemporală proiectului.

Bucătăria s-a dorit una foarte modernă, cu plită pe gaz integrată direct pe blatul din dekton, cuptor smart și cafetieră, toate ultra digitalizate, de la un brand elvețian. Liniile moderne cu accente aurii si contraste indraznete, dau o notă de eleganță.

Baia de serviciu, cu suprafață mică, de doar 2,6 mp, a fost amenajată în tonuri alb-aurii, placată cu ceramică imitație de marmură Capraia, inserții de plăci metalice auriu mat (în zona oglinzii), iar pentru a crea impresia unui spațiu mai generos, un perete a fost complet placat cu oglindă fumurie. Rezultatul este o baie minimalistă, cu linii simple, însă extrem de rafinată și elegantă.

Proiectele semnate de Monogram Living se axează pe funcționalitate, estetică și atemporalitate, incluzând mereu o notă personală. Aici, cromatica și texturile se îmbină armonios, iar atenția la detalii, decoruri și organizarea spațiului definesc fiecare proiect.

Designer CORINA IOVAN

Web site: www.monogramliving.eu

Foto: Sabin Prodan I Tryingtodoart