INTERIOARE

ARMONIA
FUNCȚIONALITĂȚII CONTEMPORANE

Funcționalitatea și eleganța se completeaza armonios în acest apartament contemporan, plin de lumină și căldură, cu detalii atent concepute, infuzat cu tonuri pastel naturale. Un spațiu cald și reconfortant, gândit pentru un cuplu tanăr modern, care își găsește aici echilibrul perfect între confortul casnic și dinamica lucrului de acasă.

Vă invităm să descoperiti un interior modern, luminos, plin de căldură, ce degajă o atmosferă de calm. Cu o cromatică în tonuri pastel naturale și un aer proaspăt, materialele de calitate premium și detalii atent concepute, fiecare colț care atrage privirea spune o poveste despre și pentru beneficiarii săi.

Spațiul a fost conceput pentru un cuplu tanăr,  integrând atât scenariul de lucru de acasă, cât și un volum generos de depozitare. Mobilierul custom made, atent gândit în cele mai mici detalii, având o prezență diafană. încadrează spațiul camerei de zi. Îmbrăcând porțiuni întregi ale pereților, piesele de mobilier devin un fundal pe care se proiectează obiectele decorative, insula, și ansamblul central al canapelei.

Jocul rafturilor bibliotecii, textura frezajelor fronturilor, desenul lemnului și aspectul artizanal al ceramicii, toate definesc o atmosfera elegantă atemporală.

Un alt punct esențial al camerei de zi a fost scenariul de iluminat, croit pentru a asigura și o variantă de lumina ambientală, pe langa zonele principale.

In dormitor, patul este inserat între cei doi pereti îmbracați în nuanțe off-white, culoare preluată cu fidelitate și in biblioteca biroului. Profilele aplicate adaugă o eleganță spațiului și accentuează dimensiunea verticală.

O soluție ingenioasă a fost adoptată pentru spațiul de lucru de acasă, facută posibilă de golul adânc al ferestrei – biroul a avansat in cadrul acestuia, lăsând spațiu de respiro patului.

Un interior modern, elegant cu spații ample de depozitate dar și cu detalii care creează întreaga atmosferă a casei,

 

PROIECT REALIZAT DE:  MAT STUDIO & EST89 ATELIER

Arh. Radu Matei, arh. Alina Dumitrescu

https://mat-studio.ro/apartament-av/  I https://est89.ro/portfolio/apartament-av/   

Foto: MAT STUDIO