LIFESTYLE TRAVEL

SPECTACULOSUL SANTORINI

Scena a uneia din cele mai violente eruptii vulcanice din istorie, cu un golf ale carui ape adanci se crede ca adapostesc misterioasa Atlantida, o lungime de numai 18 kilometri si latimea de 12 si o populatie de doar 13.600 de locuitori, Santorini nu pare, la prima strigare, un taram prea primitor. Cu toate acestea, este considerata insula greceasca cu cel mai spectaculos peisaj, fapt ce s-a concretizat intr-o aglomerare de boutique hoteluri care, ajutate de cadrul natural, iti taie respiratia.

Canaves Oia Hotel and Suites, Oia

Va vine sa credeti sau nu, majoritatea dintre cele 39 de apartamente minunat renovate sunt, de fapt, locuinte de secol XVII sapate in stanca sub forma unor pesteri. Complexul de cinci stele este alcatuit din doua sectiuni, apartamentele si hotelul. Apartamentele beneficiaza de-o panorama spectaculoasa a craterului scufundat al vulcanului si piscina privata, liftul care le deserveste fiind singurul de pe insula, renumita pentru multitudinea sa de trepte. Hotelul a fost finalizat de curand si restaurantul de aici este considerat unul dintre cele mai bune din Santorini. Canaves Oia nu dispune de facilitati pentru copii si, din motive de siguranta, nu poate oferi cazare copiilor mai mici de 13 ani.

Pentru mai multe informatii, accesati www.canaves.com.

SANTORINI CANAVES

Iconic Santorini, Imerovigli

Castigator, in anul 2014, al multravnitului titlu de Cel mai Bun Boutique Hotel din Grecia, Iconic este exact cum il recomanda si numele. Sapat, asemeni lui Canaves, in stanca vulcanica, complexul este amplasat in acelasi satuc linistit ca si Astara si dispune de 20 de unitati de cazare, dispuse pe cinci niveluri, dintre care 12 sunt apartamente. Cel mai scump dintre ele este dotat cu doua piscine, una interioara si una exterioara, a fost pe vremuri brutaria satului si inca adaposteste cuptorul vechi de paine. Pretul camerelor duble incepe de la 743 de Euro.

Pentru mai multe informatii, accesati www.iconicsantorini.com

SANTORINI ICONIC

Katikies, Oia

Si el posesor a numeroase premii atribuite de forurile de specialitate, printre care il amintim doar pe cel de Cel Mai Bun Hotel Insular din Europa, Katikies este un amalgam de punti, vile cubiste si piscine tip infinity si este considerat “marea doamna” a boutique hotelurilor din Santorini. Aviz fumatorilor: in niciuna dintre cele 27 de camere ale complexului, izolate fonic si dotate cu asternuturi din bumbac egiptean, nu se fumeaza. Kirni, restaurantul hotelului, este amplasat pe o veranda secreta si este considerat, gratie privelistii de care se bucura, unul dintre cele mai spectaculoase locuri unde se poate lua masa din Grecia.

Pentru mai multe informatii, accesati www.katikieshotelsantorini.com.

SANTORINI KATIKIES