INTERIOARE

ARMONIE CU NATURA

Crearea unui sentiment de armonie intre natura si viata moderna a inspirat amenajarea acestei case situata in mijlocul naturii, aproape de Dunare. Liniile pure, stilul contemporan si claritatea formelor, au fost, de asemnea, principiile directoare ale acestui proiect.

Conceputa pentru o familie frumoasa, cu doi copii creativi, casa trebuia sa fie o oaza de relaxare si confort. Astfel, intreaga amenajare se concentreaza pe crearea simplitatii si a linistii, intr-un interior neutru, cu materiale calde si atmosfera primitoare.

Compartimentarea este una simpla si eficienta. Parterul generos include vestibul, scara spre etaj, living, dining si bucataria deschisa spre living.

Livingul este despartit de zona de luat masa printr-un semineu impozant, ce urmeaza linia clara, naturala a casei.

LIVING

In bucataria prevazuta cu o insula spectaculoasa, materiale naturale si tehnologia moderna se combina pentru a crea un spatiu confortabil si functional.

BUCATARIE

Etajul cuprinde zona de noapte a casei cu trei dormitoare si trei bai, ce urmaresc acelasi concept si linie cromatica ca intreg spatiul.

Patul tapitat devine un refugiu confortabil intr-un decor masculin, zugravit in tonuri de gri si albastru.

DORMITOR MATRIMONIAL

Peretele de caramica alba aduce un plus de dinamism acestui dormitor diafan, cu linii simple si texturi moi.

DORMITOR

Aproprierea de natura se face simtita in toata casa prin utilizarea parchetului de stejar, al mobilierului din lemn de stejar si pin vopsit, a placajelor din ardezie si marmura, sau a texturilor din in si alte materiale naturale.

O astfel de casa  iti ofera o libertate nelimitata, fiind un refugiu pentru sine, dar si un loc special pentru petrecerea timpului cu copiii, familia si prietenii.

Text: Diana David; Foto: Vlad Buzinschi

PROIECT REALIZAT DE: ARTVILLE, Arhitect Sorana Buzinschi-Filip, www.artville.ro