INTERIOARE

MODERN PRETIOS

Interiorul propus de Razvan Barsan+Partners este unul moderna, pretios, cu linii simple si materiale premium, precum piatra naturala si marmura, cu mobilier si corpuri de iluminat speciale, tapiterii textile si tapet tematic.

Apartamentul de patru camere beneficiaza de lumina naturala din abundenta prin orientarea est-vest. Spatiul de zi este compus din living si bucatarie care comunica printr-o zona de bara loc de luat masa. Cele trei dormitoare dispun de dressinguri generoase si bai proprii.

In timp ce zona de zi a fost gandita ca un spatiu folosit de toti membrii familiei si a fost tratata intr-o nota mai neutra, zona de noapte a respectat personalitatea fiecarui beneficiar.

Pentru a crea un echilibru intre spatiile zonei de zi, s-a folosit o paleta monocromatica in zona de bucatarie prin mobilier alb lucios si elemente negru mat precum MDF-ul care imbraca hota, chiuveta si corpurile de iluminat. Jocul de alb-negru se regaseste in ambele incaperi prin folosirea marmurei cu venatura subtila cu alb si luciu puternic.

Livingul a fost tratat intr-o maniera mai calduroasa, prin materiale textile colorate si gri.

Referitor la iluminat, s-au realizat scenarii pentru fiecare spatiu in parte. Spre exemplu, in zona de living, bucatarie si hol s-a folosit sursa de iluminat alb neutru pentru proiectoare, iar pentru iluminat mai cald, de ambient, corpuri cu lumina calda. Pentru zona de noapte, s-au folosit surse de iluminat cu lumina calda, si pentru corpul de iluminat suspendat, cat si pentru veioza de pe noptiera. Exceptie fac spoturile de langa dressing si din bai, unde lumina este alb-neutru.

In dormitorul matrimonial s-a folosit o paleta cromatica mai sobra, cu tapiterii gri si tapet mai incarcat, iar in dormitorul copilului s-au folosit culori mai deschise si tapet cu motive specifice.

Text: Monica Ady, foto: Anatol Struna

PROIECT REALIZAT DE:

RAZVAN BARSAN+PARTNERS

Arhitect Lorena Gheorghiu-Barsan

Arhitect Razvan Barsan

www.razvanbarsan.com