LIFESTYLE

Eleganta in note clasice

Dupa ce s-au mutat intr-o casa spatioasa, beneficiarii au apelat la arhitecta Ioana Tomescu, de la biroul de arhitectura Decorate it. Colaborarea proprietarilor cu specialista s-a concretizat intr-o ambientare eleganta, cu un aer nobil.

Munca depusa pentru a se atinge rezultatul spectaculos pe care-l puteti admira in aceste pagini s-a derulat pe o perioada de nu mai putin de trei ani. Arhitecta Ioana Tomescu rememoreaza: „A fost o munca titanica, in care beneficiarii s-au implicat fara menajamente, dar fiecare clipa a meritat cu prisosinta. Lucrarea este una foarte reusita, asa cum se poate observa. Casa este foarte frumoasa, la fel ca si proprietarii ei, o familie frumoasa, cu gusturi rafinate, care a pornit pe drumul amenajarii cu incredere.”
Vila are la parter un garaj incapator, de peste 20 de metri patrati, holuri si terase, acestea insumand impreuna 25 de metri patrati. Tot la parter, vila dispune de o bucatarie, o baie si o camera de zi imensa, de peste 35 de metri patrati.

La etaj se gasesc 3 dormitoare, dintre care unul a fost transformat in birou de lucru pentru membrii familiei, un dressing incapator, doua bai si o terasa.
Culorile folosite sunt culori calde, care dau ambientului un aer de eleganta deosebita. Pe parcursul amenajarii arhitecta a intervenit asupra profilelor decorative. Acestea au fost in totalitate inlocuite si innobilate cu vopsele decorative – lucrarea fiind realizata cu ajutorul unei pictorite.

Tapetul montat, care se regaseste in aproape toate camerele casei, se remarca prin eleganta, acesta fiind din materiale fine: matase, textil satinat si catifea.
Mobilierul din living a fost realizat la comanda, cu o firma de renume in domeniul mobilierului clasic din Bucuresti – toate piesele sunt unice si fiecare are o alura antichizata, data de foita de aur prezenta pe anumite elemente si prin patina speciala.

Ambianta din aceasta casa este tonica si menita a-l face pe vizitator sa uite de stresul si grijile zilnice, invitandu-l la relaxare.