INTERIOARE

RASFAT SI RELAXARE
IN ARMONIE CU NATURA

Vila Horizon din Bantry Bay ofera o experienta de locuit luxoasa si confortabila, cu o priveliste spectaculoasa la ocenul Atlantic. Proprietatea a fost conceputa pentru a profita de imprejurimile uimitoare si pentru a oferi bucuria unui stil de viata in aer liber, oferind in acelasi timp protectie impotriva vanturilor predominante specifice zonei.

Designul se concentreaza in jurul unei zone de locuit deschise si dinamice, care combina bucataria, sufrageria si zona de luat masa intr-un spatiu generos. Sub acest nivel, se afla o zona de divertisment cu accente scenografice puternice, perfecta pentru a gazdui petreceri cu multi prieteni. Terasa cu piscina ofera zone acoperite si neacoperite pentru relaxare, cu un bar generos si o zona de gratar in aer liber pentru a te bucura de momente speciale.

O structura frumoasa de tip gazebou este amplasata la marginea terasei piscinei, oferind privelisti de neegalat asupra oceanului, atat ziua cat si noaptea. Cele doua niveluri de locuit sunt situate central in casa, la etajele patru si cinci, iar zona principala de locuit, cu dubla inaltime, prezinta o compozitie sculpturala de volume si elemente de arhitectura si design. Un semineu cu un cos rectangular de culoare rosie stralucitoare si un perete imbracat cu marmura Nero Marquina incadreaza privelistea expansiva asupra marii.

Zona de luat masa se deschide catre o curte interioara cu elemente de apa si o sculptura, ce creeaza o atmosfera linistita. Cateva trepte coboara spre o pivnita de vinuri cu fatada de sticla, situata direct sub biroul dormitorului principal, oferind un element unic si elegant al casei.

In ansamblu, Vila Horizon ofera o casa de familie frumos proiectata si functionala, maximizand potentialul amplasamentului si oferind o experienta de locuit privata si luxoasa in inima  Bantry Bay.

PROIECT ARHITECTURA REALIZAT DE: SAOTA

DESIGN INTERIOR: ARRCC

FOTO: ADAM LETCH

TEXT: MAM