INTERIOARE

TRADIȚIE ȘI MODERNITATE
ÎN ARMONIE

Un interior care spune povestea echilibrului între tradiție și modernitate, oferind o atmosferă caldă și prietenoasă. Cu detalii atent studiate și o colaborare activă cu beneficiarii, fiecare element, de la mobilier la paravanul artistic decupat, contribuie la un ambient autentic și plin de caracter.

 

Această locuință îndeplinește condițiile esențiale pentru a crea o atmosferă prietenoasă, confortabilă și perfect adaptată nevoilor celor patru membri ai familiei. Fiecare detaliu al designului a fost meticulos planificat pentru a conferi casei o identitate distinctă, dar în același timp durabilă și atemporală.

Interiorul a fost conceput ca o combinație echilibrată între modern și clasic reinterpretat printr-un ansamblu inovator de elemente.

O atenție deosebită s-a acordat dorinței ca fiecare membru al familiei să se regăsească în spațiul propriu și în zonele comune. Intrarea în casă facilitează accesul direct către living și scările care duc la etaj.

Parterul include un living luminos, extinzându-se către zona de dining, o bucătărie cu o insulă mică pentru gustări rapide, iar baia de la parter are un dublu rol – serviciu și spălătorie, cu mașinile de spălat și uscat rufe ingenios ascunse într-un dulap.

Etajul este compartimentat într-o baie, două dormitoare pentru copii și un dormitor matrimonial cu dressing, dublat de un spațiu de depozitare și birou pentru adulți. Paleta cromatică a fost selectată pentru a reda vitalitatea și jovialitatea specifice copilăriei, contrastând cu seriozitatea domeniilor profesionale ale beneficiarilor, medic și inginer. Mobilierul din casă, inclusiv cele două mese din living, a fost creat la comandă, aducând un plus de autenticitate și personalitate.

Elemente subtile de stil clasic, precum chenarele simplificate pe pereți sau mobilierul cu frezări ce amintesc de lemnul masiv prelucrat în mod tradițional, sunt abil juxtapuse cu piese moderne și minimaliste.

Tapetul cu design modern și plin de culoare, colțarul și paturile cu linii contemporane, împreună cu gresia terazzo cu fulgi colorați, contribuie la atmosfera vibrantă și modernă a întregii locuințe.

Zona de living se integrează perfect cu cea de dining, iar pentru a marca discret separarea acestora, a fost conceput un panou despartitor , vopsit în aceeași nuanță cu panourile din spatele televizorului.

Acest element, realizat la comandă, completează tematica frunzelor prezentă în întreaga casă, adăugând o notă de coeziune și eleganță designului general.

Foto: Dusan Mereniuc