INTERIOARE

UP TO NEW YORK

Interiorul din imagini se afla la ultimul etaj al unui zgarie-nori situat in Madison Avenue, New York, una dintre adresele favorite ale iubitorilor de lux, design si confort. Locuinta este decorata si accesorizata cu o selectie rafinata de piese de mobilier, corpuri de iluminat si obiecte decorative provenind de la  branduri europene celebre.

Penthouse-ul  in sine este mai mult decit o resedinta de lux, este o poveste de neuitat. Este povestea unor oameni care vor fie mereu in centrul actiunii, chiar in inima orasului care nu doarme niciodata. Poveste unor oameni care au ales sa traiasca intr-un loc in care istoria si contemporaneitatea sunt practic imposibil de separat. Oameni care vor sa se bucure de mai mult spatiu, de mai multa lumina, de maxim de confort si de cele mai noi tehnologii in amenajarile interioare.

Penthouse-ul  se bucura de inaltimi  surprinzatoare chiar si pentru standardele new-yorkeze. Plafoanele inalte confera o senzatie de spatiu aproape infinit, senzatie sporita fara indoiala de vecinatatea cerului. Peretele-cortina de la fatade lasa razele soarelui sa patrunda pe tot parcursul zilei, nemaivorbind de tabloul oferit de nori si de apusurile de soare. Agitatia orasului legenda este tinuta deoparte de ferestrele cu grad inalt de antifonare, iar apropierea de zenit confera locului o liniste celesta.

Pe timpul noptii, lumina e asigurata de corpuri de iluminat deopotriva functionale si decorative, ce provin de la branduri iconice de design. Fie ca vorbim de iluminat ambiental sau de lumina directa, orientata catre zonele de maxim interes, acestea prelungesc spectacolul de culoare in interior si potenteaza senzatia de show perpetuu oferit de acest loc. Aici toate elementele de décor stralucesc in adevaratul sens al cuvintului, nimic nu este ales la intimplare si niciuna dintre piese nu pare sa joace un rol secundar sau pur figurativ.

Zona de zi are in centru o piesa cu greutate: masuta din marmora si cristal Boca do Lobo. De jur imprejurul acesteia se afla canapeua si fotoliile din colectia Imperfectio de la aceeasi casa de design, care dau spatiului caldura si stralucire. Candelabrul, cu forma sa futuristica, completeaza perfect ansamblul acestui interior indraznet.

Locul de luat masa este spatiul in care membrii familiei se aduna impreuna dupa agitatia unei zile new-yorkeze. Blatul de marmora al mesei este completat minunat de scaunele stil Bourbon, tapitate impecabil cu catifea. Lumina ce provine de la candelabrul Brabbu format din baghete de cristal incalzeste minunat acest loc de o eleganta extrem de rafinata.

Piesa de rezistenta a dormitoarelor o reprezinta paturile marca Essential Home. |n primele doua camere de odihna, tavanele sunt puse in valoare de candelabre elegante, provenind de la firmele Luxxu si Koket. Canapele cu linii moi care marginesc paturile si fotoliile somptuoase intregesc atmosfera de eleganta sobra si distinsa a acestor incaperi.

Cea mai mare atractie a acestui penthouse este terasa generoasa cu piscina: un loc perfect pentru petreceri dar si pentru relaxare. Placarile discrete cu ceramica in culori naturale scot in evidenta albastrul perfect al apei. Peretele din sticla, cu balustrade din inox, asigura o protectie discreta, dar sunt si un element important de décor. Sticla reflecta atit stralucirile stravezii ale apei, cit sI luminile acestui oras care nu doarme niciodata.

Piesele de mobilier, corpurile de iluminat si obiectele decorative provin de la  branduri europene celebre, cum ar fi Boca do Lobo, DelightFULL, Brabbu, Koket, Circu, Luxu, Essential Home.

Text Anca Maria Chimoiu; Foto: Corvet House 

Design: Covet House
Site: www.covethouse.eu